Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

mardi, 21 janvier 2020

Vijf indicaties van een aanstaande grote false flag operatie in de VS

pixabay-dangerous-480x300.jpg

Vijf indicaties van een aanstaande grote false flag operatie in de VS

Ex: https://www.xandernieuws.net   

—————————————————————————————————————————————–

Antifa leden verkleden zich als Trump aanhangers’ – ‘De Democraten willen een oorlog beginnen in Amerika’ – Overheidsofficials op militaire bases ingelicht over aanstaande ‘vreselijke, levens veranderende’ gebeurtenis

—————————————————————————————————————————————-

Grote alternatieve Amerikaanse internet media zoals Infowars en Natural News zien een aantal duidelijke indicaties dat er ‘iets groots’ in de VS staat te gebeuren, vermoedelijk een false flag aanslag of operatie, die tegen de conservatieve aanhang van president Trump, en mogelijk ook tegen de president en zijn regering zelf, gericht zal zijn. Een van de signalen betreft de aankondiging van de Amerikaanse marine dat in het kader van een oefening in een groot deel van de staten aan de Atlantische kust de GPS navigatie tot en met 24 januari onbetrouwbaar zal zijn, of helemaal niet zal werken. In andere staten zijn overheidsofficials op militaire bases ingelicht over aanstaande ‘vreselijke, levens veranderende’ gebeurtenis.

De stad Richmond in Virginia valt net binnen het gebied waarbinnen GPS navigatie verstoord zal worden. Dat heeft mogelijk te maken met ‘Lobby Day’ op aanstaande maandag 20 januari. De Democratische gouverneur van Virginia, Ralph Northam, vaardigde drie dagen geleden een ‘executive order’ uit waarin hij de noodtoestand uitriep vanwege een veronderstelde geplande bestorming van het Capitol gebouw door ‘gewapende milities’, die zogenaamd van plan zouden zijn om een opstand te ontketenen.

Antifa verkleed als Trump aanhangers

Conservatieve analisten vrezen dat deze ‘gewapende milities’ in realiteit door de Democraten ingeschakelde (extreem)linkse activisten van met name Antifa zullen zijn, die zich zullen kleden als ‘rechtse nationalisten’ en Trump aanhangers. Uiteindelijk is het de bedoeling om in alle staten de vuurwapens van de burgers in beslag te nemen, zodat die weerloos zijn tegen een interne machtsovername door de globalisten en Democraten, die vermoedelijk buitenlandse VN troepen naar de VS zullen halen, omdat Amerikaanse soldaten hoogstwaarschijnlijk zullen weigeren om op hun landgenoten te schieten.

Ondertussen begint in de Senaat het impeachment proces tegen president Trump. Dit op volledig valse voorwendselen gebaseerde fake proces wordt geleid door ‘Obama’ opperrechter John Roberts, die zich regelmatig fel anti-Trump heeft uitgelaten. Net als in Nederland zijn ook de rechters in de VS allang niet meer onafhankelijk, maar voornamelijk corrupte linksliberale stromannen die zich tegen alle democratische principes in met de politiek zijn gaan bemoeien.

‘Vreselijke, levens veranderende’ gebeurtenis

Verontrustend zijn berichten van overheidsofficials van de staat Oklahoma, die naar een spoedvergadering op een militaire basis werden geroepen, en daar werden ingelicht over een aanstaande ‘vreselijke, levens veranderende’ gebeurtenis. Deze spoedbijeenkomst volgde na meldingen van mysterieuze drones in de lucht boven Oklahoma, Colorado en Nebraska.

Nog een mogelijk aanwijzing is dat de FBI bij distributeurs in het hele land high-end nachtvisie apparatuur in beslag aan het nemen is. Dat zou een misleiding kunnen zijn, maar ook een teken dat de eventuele false flag ’s avonds of ‘s nachts zal plaatsvinden. In het verleden was de FBI het meesterbrein achter een grote (false flag) aanslag in Oklahoma City, en ook de mislukte aanslag op het World Trade Center in 1993. Zoals bekend verkeert de door-en-door corrupte FBI al sinds Donald Trump zich kandidaat stelde in staat van oorlog met de president.

‘Democraten willen oorlog’

‘Bereid je voor, Amerika. De Deep State staat op het punt de totale oorlog op ons los te laten. Ze willen de president vermoorden, het Tweede Amendement criminaliseren, het Eerste vernietigen, de economie laten instorten, rassenrellen beginnen, en feitelijk het hele land in chaos storten,’ waarschuwt Alex ‘Infowars’ Jones. (1)

Mike Adams van Natural News is altijd even uitgesproken als Jones, en voorspelt een ‘false flag bloedbad’ op 20 januari in Virginia, een ‘Charlottesville 2.0, bedoeld om een burgeroorlog en massale chaos te veroorzaken… Wees er klaar voor, want de Democraten willen een OORLOG beginnen.’ En daar krijgen ze de steun van bijna alle mainstream media voor, want die worden –eveneens net als in ons eigen land- vrijwel geheel door links gecontroleerd.

Zowel Jones als Adams staan bekend om hun vaak hyperbolische taalgebruik, maar hebben het een aantal keer wel bij het rechte eind gehad. Een andere conservatieve kopstuk, Dave Hodges, zegt dat zijn bronnen hem hebben gemeld dat Antifa leden zich inmiddels gereed maken om verkleed als Trump supporters en rechtse nationalisten op grote schaal geweld te gaan plegen.

Xander

(1) Infowars
(2) Natural News
Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

Les commentaires sont fermés.